Ontwerp

Feel Green beschouwt huis, tuin en omgeving als één geheel. Bij het kiezen voor het een type bestratings materiaal, hout of plantsoort wordt gekeken of dit past in de omgeving en bij uw wensen.

Feel Green maakt iedere tuin uniek. Originaliteit komt tot uiting in het gebruik van nieuwe en onverwachte materialen. Duurzaamheid uit zich onder andere in het gebruik van producten zoals natuursteen, gebakken bestratings materialen,  (FSC) hardhout en andere hoogwaardige producten.

Voor het maken van een ontwerp voor uw tuin volgt eerst een oriënterend gesprek waarbij er goed gekeken wordt naar de huidige situatie in uw tuin.

Enkele aandachtspunten daarbij zijn: welke beplanting staat er en hoe is de gesteldheid van de bodem? Hoe is de ligging, de omgeving en de uitstraling van de woning? Daarnaast bespreken we uitvoerig uw wensen. Welke sfeer spreekt u aan, welke materialen hebben uw voorkeur en wat voor soort beplanting heeft u in gedachte? Samen met deze gegevens en onze ervaring gaan we aan de slag.

U krijgt van ons een schetsontwerp waarin onder andere bestrating en de indeling van de tuin aan de orde komt. Dit ontwerp wordt met u besproken en eventuele aanpassingen zijn altijd mogelijk. Vervolgens maakt Feel Green een uitgebreid beplantingsplan waarin rekening gehouden wordt met de juiste plaats van de plantsoort en waarin rekening gehouden wordt met sfeer, kleur en seizoenen.

Als het ontwerp definitief is en u akkoord gaat met de offerte kan het aanleggen van uw tuin beginnen.